روسیه: مدارک استفاده از سلاح شیمیایی ساختگی است

جمعه 24 خرداد 1392
11:44
روسیه: مدارک استفاده از سلاح شیمیایی ساختگی است یک عضو ارشد پارلمان روسیه، اطلاعات ارائه شده از سوی منابع غربی در مورد استفاده نیروهای ارتش سوریه از سلاح شیمیایی را "ساختگی و دروغین" نامید و هدف آمریکا از این اقدام را "یافتن توجیه برای دخالت در نبرد" دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، آلکسی پوشکوف، رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان روسیه در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: اطلاعاتی که در باره استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی ارائه می شود، دقیقا در همان جایی ساخته و پرداخته شده که دروغ "سلاح های کشتار جمعی رژیم صدام" از آنجا بیرون آمده بود. اوباما در همان مسیری حرکت می کند که جورج بوش آن را پیمود.

گفتنی است، روز پنجشنبه و پس از آن که کاخ سفید از وجود دلایلی در مورد استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی بر ضد مخالفان" سخن گفت، یک مقام آمریکایی اعلام کرد: اوباما برای نخستین بار اجازه ارسال سلاح برای مخالفان سوری را صادر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد