گزارش العالم از تخریب بارگاه حضرت‌سکینه (س)

جمعه 24 خرداد 1392
19:21
العالم، دمشق - خبرنگار شبکه العالم با ورود به منطقه آزاد شده بارگاه حضرت سکینه (س) در منطقه داریا در حومه دمشق، از ویرانگری ها و خرابی های به جا مانده از حملات گروه تروریستی جبهه النصره خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از دمشق، ارتش سوریه پس از محاصره عناصر مسلح در جبهه های درگیری در اطراف دمشق، اماکن تجمع آن ها را هدف قرار داد.

ویرانی های به جا مانده در منطقه "داریا"، از جمله تخریب گسترده در بارگاه حضرت سکینه در این منطقه، گواه روشنی بر شدت درگیری هایی است که طی آن نیروهای ارتش سوریه توانستند یک گروه از عناصر مسلح را که به بخش های غربی بارگاه حضرت سکینه (س) نفوذ کرده بودند، تعقیب کرده و هدف قرار دهند.

یک افسر ارتش سوریه به خبرنگار شبکه العالم گفت: در حال حاضر، تحرکات گروه های تروریست در داریا را تحت نظر داریم، تا با نابود کردن آنها، بازمانده های آنان را که در تونل ها پنهان شده اند نیز تعقیب کنیم.

خبرنگار العالم همچنین از تیراندازی های خیابانی در این منطقه خبر داد و افزود: درگیری ها در منطقه البرزه و القابون بسیار شدید است، به ویژه که در چند ساعت گذشته، این محور شاهد کشته شدن ده ها تن از عناصر مسلح هنگام تلاش دوباره برای ورود به پایتخت بود.

یک افسر ارتش سوریه به خبرنگار شبکه العالم گفت: در حال حاضر نیروهای ارتش سوریه ضمن تنگ کردن حلقه محاصره عناصر مسلح در "جوبر" و "برزه"، به صورت پیگیر در حال پیشروی هستند تا بتوانند کنترل این مناطق را به دست گرفته و منطقه را از وجود تروریست ها پاکسازی کنند.

در حالی که ارتش سوریه، حلقه محاصره گروه های مسلح را در حومه دمشق تنگ کرده است، شماری از آنان اقدام به شلیک سه گلوله خمپاره به اطراف فرودگاه بین المللی دمشق کردند و خسارت هایی مادی به این مکان وارد کردند.

یک نظامی ارتش سوریه به خبرنگار شبکه العالم گفت: تروریست در حال فروپاشی هستند و شمار کشته های آنان بسیار است؛ وضعیت نبرد در "ریف الشام" نیز در حال یکسره شدن است.

ناظران بر این باورند که روند عملیات نظامی ارتش سوریه در حومه دمشق و به ویژه جبهه های اصلی درگیری در جوبر، برزه و داریا حاکی از نزدیک بودن پایان عملیات نظامی دراین مناطق است و این مسئله را از حملات ناگهانی و دردناکی که ارتش سوریه بر پیکر گروه های مسلح در این مناطق وارد می کند، می توان دریافت.

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد