روسیه به غرب هشدار داد

دوشنبه 27 خرداد 1392
08:20
روسیه به غرب هشدار داد رئیس جمهور روسیه به کشورهای غربی در خصوص تسلیح مخالفان سوریه هشدار داد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم "ولادمیر پوتین" تأکید کرد اقدام کشورهای غربی عضو گروه 8 در تسلیح مخالفان سوریه بر خلاف اصول بین المللی است.
پوتین در کنفرانس مشترک مطبوعاتی با "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس اظهار داشت: مسکو با حمایت نظامی مسکو از دمشق هیچ قانونی را نقض نکرده است.
وی همچنین اقدامات جنایتکارانه عناصر مسلح در مثله کردن اجساد و خوردن اعضای بدن انسانها را محکوم کرد.
از سوی دیگر دیوید کامرون تأکید کرد که از طرح کری – لاوروف در خصوص سوریه حمایت می کند.
کامرون اذعان کرد که حمایت انگلیس از گروه های مسلح به دلیل ایجاد اختلال در توازن قدرت به نفع ارتش سوریه است.
کشورهای غربی با وجود مطرح کردن ادعای مبارزه با تروریسم، از آغاز بحران و جنگ در سوریه با کمک هم پیمانان منطقه ای خود به ویژه عربستان، قطر و ترکیه به صورت آشکار به حمایت از گروه های مسلح و تروریستی در سوریه پرداخته اند. با وجود افشای جنایتهای متعدد و فجیع این گروه ها ضد مردم سوریه، حامیان این گروه ها همچنان بر ضرورت ارائه کمکهای مالی، تسلیحاتی و لجستیکی به آنها تأکید دارند. اقدامی که به عقیده ناظران به هدف خدمت به منافع رژیم صهیونیستی و نابودی و تجزیه همیشگی کشور سوریه انجام می شود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد