عکس مفتی تکفیری درلندن پس از فراخوان جهاد درسوریه

دوشنبه 27 خرداد 1392
13:11
عکس مفتی تکفیری درلندن پس از فراخوان جهاد درسوریه انتشار تصویری از گردش "محمد العریفی" مفتی تکفیری سعودی در پایتخت انگلیس، دو روز پس از خطبه های آتشین وی برای دعوت از جوانان جهت "جهاد" در سوریه، با واکنشهای شدیدی همراه شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در این تصویر که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، "محمد العریفی" با چمدانهای خود در حال ورود به یکی از هتل‌های لندن است.
گردش و تفریح العریفی در لندن درحالی است که وی جمعه گذشته در نماز جمعه یکی از مساجد قاهره، از همه دعوت کرد که برای جنگ به سوریه بروند.
یکی از کاربران در اینترنت در واکنش به این عکس گفته است: برای جهاد فراخوان دارد و پول این فراخوان را گرفت و جهت گردش به لندن رفت ! البته او به قصد خرید صلح برای مجاهدان به لندن رفته است به او ظلم نکنید !
یک کاربر دیگر نیز تأکید کرد: هنگامی که العریفی (در خطبه نماز جمعه) گفت "راه را برای ما باز کنید" ترسیدم که نکند از این همه شور و اشتیاق ناگهان بمیرد .. ولی اکنون این راه به لندن ختم شد، و نه جهاد در سوریه.
فعال دیگری در اینترنت خاطرنشان کرد: پس از آن که سر ما را به درد آورد و منبرها را در مصر تکان داد و تویتر را با جهاد مشغول کرد، عزیز دل من به مسافرت رفت.

یک کاربر نیز اظهار داشت: به این بنده خدا ظلم نکنید، شاید برای دعوت انگلیسی ها به جهاد در سوریه به لندن رفته است !

0% ...

آخرین اخبار

عضو کنگره آمریکا: نسل‌کشی در غزه با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تامین می‌شود


وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد


پیتر تیل : آمریکا نباید دست به آغاز جنگ علیه ایران می‌زد


رئیس پارلمان لبنان وحدت ملی را تنها سپر حفاظتی کشور دانست


پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت


حماس خواستار اقدام جهانی برای نجات اسیران از بند رژیم صهیونیستی شد.


سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد


روی سکوی طلا؛ افروز مدالش را به یاد شهدای جنگ رمضان بالا برد.


سردار نقدی: مقاومت ملت ایران توطئه‌های دشمن را به بن‌بست رسانده است