آخرین تحولات مصر و واکنش احزاب به بیانیه ارتش

دوشنبه 10 تير 1392
22:00
ساعتی پس از صدور بیانیه ارتش مصر، جماعت اخوان المسلمين مصر در واکنش به صدور این بیانیه اعلام كرد كه آن را بررسي خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، دومین روز تحرکات گسترده ضد دولتی در مصر در حالی به پایان می رسد که بالگردهاي ارتش مصر دقایقی پیش در حالي كه پرچم مصر به آنها آويخته بود، بر فراز قاهره پايتخت مصر به پرواز درآمدند. 

عمرو موسی از رهبران جبهه نجات مصر، بیانیه ارتش را "گرایش آشکار ارتش به خواسته های مردم" دانست و از آن استقبال کرد. بنيانگذار جنبش تمرد نیز بيانيه ارتش مصر را آخرين هشدار به دولت مرسي دانست و ضمن استقبال از صدور این بیانیه، اعلام كرد كه مخالفان به تظاهرت به منظور وادار ساختن محمد مرسي رييس جمهور اين كشور به ترك منصبش ادامه خواهند داد.

خبرنگار العالم نیز از مصر گزارش داد: حركت ششم آوريل بيانيه ارتش را حمايت علني از خواست مردم مصر به منظور برگزاري انتخابات زودهنگام دانست. 

از سوی دیگر، منابع امنيتي اعلام کردند که ارتش مصر 15 نفر از محافظان خيرت الشاطر (جانشین رهبر اخوان المسلمين) را بازداشت كرده اند.

در همین حال يكی از مسئول اخوان المسلمين اظهار داشت كه از سوي هيچ نهادي عليه مرسي كودتايي صورت نمي گيرد. 

این در حالی است که پس از استعفای 4 وزیر کابینه مصر، حسن الرفاعي استاندار اسماعيليه نیز از مقام خود استعفا داده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند