اصابت 100 گلوله ساچمه ای به فعال بحرینی

يکشنبه 30 تير 1392
13:15
اصابت 100 گلوله ساچمه ای به فعال بحرینی مرکز حقوق بشر بحرین با اشاره به اصابت صد گلوله ساچمه ای به یکی از فعالان بحرینی پیش از بازداشت، درباره محروم بودن زندانیان سیاسی از خدمات درمانی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز حقوق بشر بحرین درباره محرومیت زندانیان سیاسی به ویژه زندانیان مجروح از خدمات درمانی ابراز نگرانی کرد.
بر اساس این گزارش، ماهر جعفر هاشم شبر (40 ساله) روز 15 ژوئن 2013 هنگام مشارکت در تظاهرات مسالمت آمیز در منطقه البلاد القدیم هدف صد گلوله ساچمه ای قرار گرفت. فیلم منتشر شده از نحوه مجروح شدن این فعال بحرینی نشان می دهد که چگونه یک نیروی امنیتی از فاصله بسیار نزدیک به وی تیراندازی کرد و پس از آن ماهر به صورت کاملا خشونت آمیز بازداشت شد.
مرکز حقوق بشر بحرین اعلام کرد: پس از انتشار این فیلم وزارت کشور به جای آغاز تحقیقات و محاکمه پلیس خاطی، با صدور بیانیه ای تظاهرکنندگان را اغتشاشگر، تروریست و خرابکار توصیف کرد و از بازداشت چند تظاهرکننده به ادعای برقراری نظم و امنیت خبر داد.
این مرکز حقوقی افزود : پلیس روز 17 ژوئن با خانواده ماهر تماس گرفت و از آنها خواست برای او لباس بیاورند و هنگامی که اعضای خانواده ماهر لباسها را بردند ، مسئولان زندان از دریافت انها امتناع کردند و گفتند که ماهر به زودی به بازداشتگاهی دیگر منتقل می شود.

اعضای خانواده ماهر روز 23 ژوئن به دفتر دادستانی کل مراجعه کردند و به آنها گفته شد که ماهر به زندان الحوض الجاف منتقل شده است و فردای آن روز یعنی 24 ژوئن به زندان الحوض الجاف رفتند ولی مسئولان از وجود ماهر در این زندان ابراز بی اطلاعی کردند بنابرین دوباره به دفتر دادستانی کل مراجعه کردند و مسئولان دفتر به آنها گفتند که از محل دقیق بازداشت ماهر اطلاع ندارند.

خانواده ماهر روز 25 ژوئن نیز به دفتر دادستانی کل مراجعه کردند و سرانجام توانستند برای اولین بار ماهر را در زندان الحوض الجاف ملاقات کنند و فهمیدند که ماهر 45 روز دیگر به اتهام اغتشاش و تجمع غیرقانونی دربازداشت خواهد بود و این در حالی است که خانواده ماهر به علت محرومیت اش از خدمات درمانی نگران وضعیت جسمی وی هستند.
مرکزحقوق بشر بحرین اعلام کرد : این اولین بار نیست که بازداشت شدگان از خدمات درمانی محروم می شوند به عنوان مثال محمد سهوان که سال 2011 به علت اصابت گلوله ساچمه ای 80 تکه از این گلوله در نواحی سر و گردنش پخش شده بود ، هنگام سفر به قطر برای دریافت خدمات درمانی بازداشت شد. سهوان با وجود وخامت وضعیت جسمی همچنان از خدمات درمانی محروم است .

 

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی