6 کشته در حمله افراد مسلح در سینای مصر

دوشنبه 31 تير 1392
09:58
6 کشته در حمله افراد مسلح در سینای مصر حمله افراد مسلح در شهر "العریش" در استان شمال سینا، 6 کشته و 11 زخمی بر جا گذاشت.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع مصری با اشاره به حمله افراد مسلح به شماری از ساختمان های دولتی اعلام کردند در جریان این حمله 6 نفر کشته و 11 نفر از جمله یک افسر و هشت سرباز زخمی شدند که اجساد زخمی ها به بیمارستان نظامی "العریش" منتقل گردید.

پیش از این شمار کشته ها 4 نفر اعلام شده بود
بدین ترتیب شمار کشته های ارتش و پلیس مصر از زمان برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری در سوم ژوئیه تاکنون به 21 نفر رسید.
به گفته منابع امنیتی مصری، در جریان تیراندازی گروههای مسلح به یک پاسگاه پلیس، یک زن که در حال عبور از مقابل پاسگاه بود، زخمی شد. یک شهروند قبطی مصری نیز با ضربات چاقو زخمی گردید.
 زخمی شدن 18 نفر در درگیری هواداران و مخالفان مرسی در سوئز
"محمد العزیزی" مدیر اداره بهداشت سوئز نیز اعلام کرد: در جریان درگیری طرفداران محمد مرسی و مخالفان او در شهرک "الاربعین" در سوئز، 18 نفر به علت تیراندازی طرفین زخمی شدند.
این درگیری ها باعث شد تا شهروندان با نگرانی مغازه هایشان را بسته و مسیر خود را از منطقه درگیری ها منحرف کنند.
سرتیپ "عاهل العربی"، مسئول پشتیبانی ارتش مصر تأکید کرد نیروهای نظامی پس از کشف سلاح ها و بمب های دودزا توانستند با درایت، به درگیری ها میان طرفداران و مخالفان مرسی پایان دهند.
وی افزود: نیروهای نظامی منطقه را به محاصره خودشان درآوردند و وضعیت این منطقه کم کم به حالت عادی درآمد.

0% ...

آخرین اخبار

سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند