قرضاوی فتوای قتل وزیر دفاع مصر را صادر کرد

سه شنبه 1 مرداد 1392
17:57
قرضاوی فتوای قتل وزیر دفاع مصر را صادر کرد مفتی قطری - مصری با صدور فتوایی، قتل معترضان به حاکم را واجب دانست.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم "یوسف قرضاوی" با صدور فتوایی در برنامه " دین و زندگی " شبکه "الجزیره" قطر، قتل معترضان به حاکم را واجب دانست.

قرضاوی در فتوای خود به اسم حاکمی اشاره نکرد .

روزنامه "الشروق" چاپ الجزایر در واکنش به فتوای قرضاوی نوشت: از اظهارات قرضاوی فهمیده می شود که مقصودش عبدالفتاح السیسی وزیر دفاع مصر و دیگر فرماندهان ارتش است زیرا آنها محمد مرسی رئیس جمهوری سابق را عزل کردند . 

الشروق افزود: قرضاوی نامی از کسی نبرد ولی سخنانش نشان می دهد که فتوای قتل "کودتاچیان" علیه مرسی را صادر کرده است.

این روزنامه الجزایری به نقل از قرضاوی نوشت : اسلام به وحدت و اتحاد فرامی خواند و اعتراض به حاکم قانونی را جایز نمی داند . 

قرضاوی تلویحاً به عزل محمد مرسی رئیس جمهوری سابق مصر اشاره کرد و گفت : اگر معترض به حاکم قانونی دست از شورش خود برندارد ، باید کشته شود . از حاکم قانونی باید اطاعت کرد .

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود