افزایش پدیده فرار نظامیان رژيم صهيونيستی از ارتش

پنج‌شنبه 3 مرداد 1392
07:50
افزایش پدیده فرار نظامیان رژيم صهيونيستی از ارتش العالم - پس از جنگ 33 روزه تمایل و رغبت صهیونیست ها برای پیوستن به ارتش رژیم اشغالگر قدس کاهش یافته، به صورتی که تعداد سربازان فراری از ارتش روز به روز رو به افزایش است .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم شبکه دو تلویزیون دولت عبری گزارش کرد : دوره تابستانی برای پیوستن سربازان جدید به ارتش آغاز شده ، درحالی که ارتش با بحران نیروی انسانی مواجه است .

مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از این شبکه در ادامه افزود: تمایل نیروهای جوان برای ملحق شدن به واحدهای جنگی در خط مقدم جبهه کمتر شده است و تنها چند درصد از نیروهای جدید خواستار پیوستن به واحدهای جنگی در خط مقدم هستند .

این شبکه عبری زبان تشریح کرد: با تعریف  واحدهای جنگی متعدد، نیاز ارتش به نیروی انسانی بیشتر شده است .

پیش از این " بینی گانتس "، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در هشداری جدی به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم تهدید كرده بود كه در صورت كاهش 150 میلیون دلاری بودجه نظامی، آموزش های لازم نظامی را متوقف خواهد كرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود