عضو ارشد حزب الکرامه مصر:

"اخوان المسلمین مسیر انقلاب مصر را منحرف کرد"

پنج‌شنبه 10 مرداد 1392
18:11
العالم، قاهره - عضو ارشد حزب الکرامه مصر، با اشاره به این که اخوان المسلمین مسیر انقلاب مصر را منحرف کرد، از این گروه خواست اشتباهاتشان در زمان زمامداری را اصلاح کنند.

"سعد عبود" به شبکه خبری العالم گفت: نیروهای انقلابی مصر، اخوان المسلمین را پس از سرنگونی حسنی مبارک تایید کردند، اما این تایید را پس گرفتند تا مسیر انقلاب که توسط این جماعت منحرف شده بود، تصحیح شود.

وی با اشاره به کاهش تعداد متحصنین در میدان "رابعه عدویه" و "النهضه" گفت: باید در برابر افرادی که می خواهند از تحصن و ریخته شدن خون دیگران به نفع مطامع شخصی شان سوء استفاده کنند، هوشیارانه ایستاد.آنها می خواهند خود را قربانی نشان دهند، اما ملت مصر در روزهای 26 و 30 ژوئن موضعی قاطع در قبال آنها اتخاذ کرد و مشروعیتش را به اثبات رساند.

عضو ارشد حزب الکرامه با اشاره به اینکه سخن از کودتای نظامی، مغایر با نظر واقعی ملت مصر است، تصریح کرد: به اخوان المسلمین فرصت کافی دادیم تا کشور را اداره کند و مصر را بسازد، اما به سختی شکست خورد و کوشید قدرت را در انحصار خود درآورد.

عبود ضمن اعلام مخالفت با ریخته شدن خون مردم مصر از هر دسته و گروهی یادآور شد: ملت مصر، با هر گونه مداخله خارجی از جانب آمریکا یا اروپا در امور سیاسی کشور مخالفند. ما نیازی به مداخله جهانی نداریم، چون ملت مصر با اکثریت بی سابقه خواستار تصحیح مسیر انقلاب شد. اعضای جماعت اخوان المسلمین از ابتدای انقلاب در 25 ژانویه 2011 ، وارد انقلاب نشدند، چون اصلا انقلابی نیستند بلکه خواستند انقلاب را منحرف کرده و به انحصار خود درآورند، لذا مردم مانع آن شدند. 

سعد عبود افزود: ما ابتدا اخوان المسلمین را تایید کردیم، اما مشخص شد آنها هیچ برنامه ای برای ساختن مصر ندارند، بنا بر این حق را داریم که تایید خودمان را پس بگیریم.  
1-11:38

0% ...

آخرین اخبار

هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی