سران اخوان المسلمین کی محاکمه می شوند؟

يکشنبه 13 مرداد 1392
18:59
سران اخوان المسلمین کی محاکمه می شوند؟ دادگاه استیناف قاهره، اولين جلسه محاکمه 6 نفر از رهبران و اعضای گروه اخوان المسلمین مصر را در 25 اوت (3 شهریور) برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم،  شش نفر از رهبران و اعضای گروه اخوان المسمین مصر به اتهام کشتار تظاهرکنندگان مقابل دفتر الارشاد در قاهره و تحریک به قتل آنان در بیست و پنجم ماه جاری میلادی (3 شهریور) محاکمه می شوند.

خبرگزاری الشرق الأوسط مصر روز یکشنبه اعلام کرد: از جمله متهمان به کشتار تظاهرکنندگان، محمد بديع رهبر اخوان المسلمین است که در حال حاضر متواری است. دو تن دیگر از این متهمان هم محمد خيرت الشاطر معاون این گروه و نیز محمد رشاد بيومي هستند که به همراه سه تن دیگر از سران اخوان در بازداشت به سر می برند.

به موجب این گزارش، دادستانی مصر، بدیع و الشاطر و بیومی را به تحریک در قتل و کشتار تظاهرکنندگان مصري و نيز دراختيار داشتن مواد منفجره و سلاح متهم کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم