کشته شدن 2 پلیس مصری یک روز پس از چهارشنبه خونین

پنج‌شنبه 24 مرداد 1392
18:49
کشته شدن 2 پلیس مصری یک روز پس از چهارشنبه خونین العالم - در حمله امروز افراد مسلح به چندین پاسگاه پلیس مصر، دست کم دو افسر پلیس کشته شدند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک افسر پلیس در شمال شهر العریش در صحرای سینا در حمله افراد مسلح به باشگاه افسران جان خود را از دست داد و دیگری در شهر اسیوط کشته شد. منابع امنیتی، هویت عاملان این حملات را هواداران محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر اعلام کردند.

در قاهره، هواداران مرسی به مقر فرمانداری جیزه حمله کردند و ساختمان آن را به آتش کشیدند. در اسکندریه نیز حامیان مرسی جاده  اسکندریه به کورنیش را مسدود کردند.

یک روز پس از حمله ارتش مصر به دو اردوگاه حامیان مرسی در میدان الرابعه العدویه و النهضه، هنوز درگیری های پراکنده ای در این کشور گزارش می شود.

منابع بیمارستانی مصر شمار کشته شدگان حادثه چهارشنبه خونین قاهره را 525 تن اعلام کردند. اما اخوان المسلمین از کشته شدن بیش از 2200 تن خبر می دهد.

روز گذشته ارتش مصر پس از چند روز هشدار به هواداران مرسی که در میدان های رابعه العدویه و النهضه بیش از 2 ماه در اعتراض به خلع مرسی از قدرت تحصن کرده بودند، با خشونت هر چه تمام تر حمله کردند و هواداران مرسی را از این دو میدان تخلیه کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا