پسر رهبر اخوان المسلمین مصر کشته شد

شنبه 26 مرداد 1392
15:03
پسر رهبر اخوان المسلمین مصر کشته شد حزب آزادی و عدالت شاخه اخوان المسلمین مصر از کشته شدن پس رهبر این گروه خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، حزب آزادی و عدالت در صفحه خود در اینترنت اعلام کرد که پسر رهبر اخوان المسلمین در جریان درگیری های دیروز کشته شد.

سایت حزب آزادی و عدالت اعلام کرد، "عمار" پسر "محمد بدیع" در حوادث "جمعه خشم" در قاهره به ضرب گلوله کشته شد. وی 38 ساله، متاهل و دارای دو فرزند بود.

عمار محمد بدیع در تظاهرات طرفداران اخوان المسلمین در اطراف مسجد "فتح" شرکت کرده بود.

مقامات امنیتی مصر اعلام کرده اند که در جریان درگیری های دیروز میان نیروهای امنیتی و طرفداران "محمد مرسی" حدود 100 نفر کشته شدند که براساس اعلام مقامات دولتی، 24 نفر از کشته ها از نیروهای پلیس بوده اند.
همچنین وزارت کشور مصر از دستگیری حدود یک هزار نفر از اعضای اخوان المسلمین در جریان حوادث دیروز خبر داد.

چهارشنبه گذشته نیز حمله نیروهای امنیتی و ارتش به محل تحصن هواداران مرسی رئیس جمهور برکنار شده در میدانهای رابعه العدویه و النهضه صدها کشته و هزاران مجروح بر جا گذاشت.

دختر "البلتاجی" از مسئولان ارشد اخوان المسلمین نیز در جریان درگیریهای روز چهارشنبه به قتل رسید.

0% ...

آخرین اخبار

کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود