بازداشت صدها اخوانی در مسجد فتح

يکشنبه 27 مرداد 1392
14:19
بازداشت صدها اخوانی در مسجد فتح نیروهای امنیتی مصر 385 نفر از جمله چند خارجی را در داخل مسجد فتح در قاهره بازداشت کردند.

دمشق (العالم)– به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت کشور مصر در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای این وزارت خانه پس از پاکسازی مسجد فتح در میدان رامسس ، 385 نفر را بازداشت کردند.

بر اساس این گزارش، یک سوری، یک تبعه ترکیه و سه ایرلندی از جمله بازداشت شدگان بودند.

پس از سرکوب تحصن کنندگان در میدان النهضه و رابعه العدویه و کشته شدن صدها تن از آنان به دست نیروهای امنیتی،  صدها نفر از طرفداران محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر چندین ساعت در داخل مسجد فتح تحصن کردند که نیروهای امنیتی مصر آنان را محاصره کردند و بعد از مذاکراتی طولانی مدت از آن جا خارج شدند.

در بیانیه وزارت کشور مصر آمده است که نیروهای امنیتی در جریان پاکسازی مسجد فتح چند قبضه سلاح گرم یافتند.

بر اساس این بیانیه ، سرویس های امنیتی مصر به تلاش خود برای تعقیب و بازداشت افرادی که در حملات به تاسیسات دولتی و مراکز پلیس دست داشته اند ، ادامه می دهند.

17-23:44

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد


کابوس ایران بر سر اسرائیل/ نتانیاهو در تنگنای جنگ، غزه و انتخابات گرفتار شده است


گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی