قتل 36 عضو اخوان و دستگیری برادر ظواهری در مصر

دوشنبه 28 مرداد 1392
08:06
قتل 36 عضو اخوان و دستگیری برادر ظواهری در مصر 36 نفر از اعضای گروه اخوان المسلمین هنگام تلاش برای فرار از زندانی در شرق قاهره کشته شدند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، 36 نفر از افراد وابسته به گروه اخوان المسلمین هنگام تلاش برای فرار از زندان در زمان انتقال به زندان ابوزعبل در 40 کیلومتری شمال شرقی قاهره، کشته شدند.

وزارت کشور مصر در بیانیه ای گفت نیروهای پلیس توانستند افسری را که زندانیان اخوان المسلمین هنگام فرار در زمان تحویل آنها به زندان ابوزعبل در شمال قاهره گروگان گرفته بودند، آزاد کنند.

از سوی دیگر، منابع خبری اعلام کردند که مقامات مصری "محمد ظواهری" برادر ایمن ظواهری سرکرده القاعده و "مصطفی حمزه" از سرکردگان جماعت اسلامی را به اتهام پیوستن به یک گروه تروریستی بازداشت کردند.

ائتلاف ملی حمایت از مشروعیت و مخالفت با کودتا برای شکستن مقررات ممنوعیت رفت و آمد، هواداران خود را به حضور در راهپیمایی های شبانه دعوت کرد.

در این حال وزارت کشور مصر در بیانیه ای از همه شهروندان خواست به زمان اجرای مقررات منع رفت و آمد پایبند باشند تا نیروهای مربوطه بتوانند ماموریت خود را انجام دهند.

در جدیدترین آمار کشته های مصر ، در بیانیه هیأت وزیران این کشور آمده است شمار تلفات در همه استان ها روز شنبه به 79 کشته و 549 زخمی رسید. در نتیجه ، از چهارشنبه گذشته در درگیری بین طرفداران محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر و نیروهای امنیتی دستکم 830 نفر کشته شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت