هشدار جدی ونزوئلا درباره آغاز جنگ جهانی

يکشنبه 3 شهريور 1392
12:14
هشدار جدی ونزوئلا درباره آغاز جنگ جهانی العالم - رئیس جمهور ونزوئلا، آمریکا را به آتش افروزی برای به راه انداختن جنگ جهانی و تجزیه سوریه متهم کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "نیکلاس مادورو" هشدار داد، آمریکا به دنبال آن است تا سوریه را به 4 قسمت تجزیه کند.

مادورو با اشاره به فشارهای آمریکا بر سوریه و کشورهای عربی گفت: به نظر می آید که آمریکا به دنبال آن است که جنگ جهانی گسترده ای را به راه بیندازد.

وی خاطرنشان کرد: رسانه های بین المللی اکنون در حال حمله به دولت سوریه هستند، و ما در آستانه جنگی تمام عیار ضد این کشور قرار داریم؛ ولی ما ملت سوریه را تنها نمی گذاریم.

مادورو سوریه را عامل ثبات و پایداری جهان عرب دانست و گفت: این کشور اکنون مورد تهاجم غرب قرار گرفته است.

رئیس جمهور ونزوئلا با تسلیت به سوریه به دلیل حملات تروریستها با استفاده از سلاح شیمیایی بر مخالفت خود با استفاده از اینگونه تسلیحات تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

روابط‌عمومی سپاه: حمله پهپادی به عربستان ارتباطی به ایران ندارد


بیانیه مهم سپاه درباره احتمال مرگ نتانیاهو


قالیباف خطاب به تجزیه طلبان: کزین آمدنتان پشیمان کنم


مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم