گزارش العالم ازآغاز عملیات ارتش سوریه در ریف دمشق

يکشنبه 3 شهريور 1392
17:16
دمشق، العالم - خبرنگار العالم در سوریه از آغاز عملیات گسترده ارتش سوریه در چند محور در ریف دمشق، به ویژه قابون – جوبر از امروز (یکشنبه) خبر داد.

بنابر این گزارش ارتش سوریه حملات خود را بر محل تجمع افراد مسلح عمدتا غیرسوری در نزدیک دمشق متمرکز کرده است.

به گزارش خبرنگار ما، خطرناکترین این مناطق، محور قابون – جوبر است که محل استقرار افراد مسلح جبهه النصره می باشد و از شرایط جغرافیایی دشواری برخوردار است. در این عملیات شدیدترین درگیری ها در اطراف اداره نظام وظیفه و ساختمان اداره استاندارد منطقه در جریان است.

یک منبع نظامی گفت: عملیات ساعت 9 صبح آغاز و چند مجتمع تجاری منطقه بازپس گرفته شد و شماری تروریست نیز به هلاکت رسیدند.

یک نظامی دیگر سوری افزود: به دنبال شلیک آر پی جی از سوی نیروهای ارتش به سوی یک ساختمان استقرار افراد مسلح، صدای فریاد تروریستها پس از اصابت گلوله شنیده شد.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد: منطقه قابون شاهد شدیدترین درگیری ها میان ارتش سوریه و تروریستهای جبهه النصره است که ارتش در این درگیری ها توانست چند ساختمان را تصرف کند.

آتشباری شدید و قدرت تهاجمی ارتش باعث پیروزی سریع آنان شد.


MKH-25-23:45
 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد