یک دیپلمات آمریکایی :

ماهیت حمله به سوریه هنوز مشخص نشده است

پنج‌شنبه 7 شهريور 1392
15:07
ماهیت حمله به سوریه هنوز مشخص نشده است العالم - سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی ادعا کرد که حمله به سوریه قطعی است ولی اوباما هنوز ماهیت و روش آن را مشخص نکرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، " دان شاپيرو" روزپنجشنبه با تکرار ادعای استفاده از سلاح شیمیایی از سوی دولت سوریه ، افزود : موضوع حمله به سوريه  قطعي شده و به شکل شدیدی انجام خواهد شد.

وي به یک شبکه رادیویی رژیم صهیونیستی گفت : شیوه حمله توسط باراك اوباما مشخص نشده ولی او قبل از هرگونه اقدامی با همپیمانان واشنگتن در سطح جهان و کنگره مشورت خواهد کرد.

اوباما چهارشنبه شب در سخنانی اعلام کرد که هنوز برای حمله به سوریه تصمیم نگرفته است.

درهمین حال بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد از آمریکا و سایر کشورها خواسته است تا منتظر انتشار نتایج تحقیقات فرستادگان این سازمان به سوریه  در باره حملات شیمیایی هفته گذشته شوند.

دولت سوریه ادعای گسترده غربی ها در باره استفاده از سلاح شیمیایی در نبرد با گروههای تروریستی را رد کرده است.

گروههای تروریستی با حمایت گسترده غرب و برخی کشورهای عربی از جمله قطر و عربستان با انواع سلاحها به کشتارمردم بیدفاع سوریه می پردازند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا