مالکی بر بن بست اقدام نظامی علیه سوریه تاکید کرد

پنج‌شنبه 7 شهريور 1392
17:38
مالکی بر بن بست اقدام نظامی علیه سوریه تاکید کرد نخست وزیر عراق درباره پیامدهای هرگونه اقدام نظامی علیه سوریه برای منطقه و تمام جهان هشدار داد و گفت: این تجاوز به بن بست خواهد رسید.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نوری مالکی با تاکید بر حل سیاسی بحران سوریه، از آماده باش کامل نیروهای امنیتی این کشور به منظور مقابله با پیامدهای هرگونه حمله احتمالی به سوریه خبر داد.

مالکی همچنین انجام تحقیق شفاف و دقیق بین المللی درباره استفاده کنندگان از سلاحهای ممنوعه بین المللی در ریف دمشق را خواستار شد.

وی گفت: سیاست ما بر مبنای مخالفت با راه حل نظامی و کمک به حل سیاسی مبتنی برگفتگو و تفاهم است و این راه را بهترین راه حل می دانیم.

به گزارش تلویزیون سوریه نخست وزیر عراق تاکید کرد: تنها راه برای در امان ماندن از آثار منفی و کشیده نشدن به ورطه طوفانی که در حال وزیدن در منطقه است، وحدت صفوف و کنار گذاشتن طائفه گرایی و افراطی گری و آمادگی همه نیروهای ملی برای مقابله با تروریسم و پیامدهای بحران و گسترش دامنه جنگ است. 

0% ...

آخرین اخبار

برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد