آمادگی ترکیه و چند کشور منطقه برای حمله به سوریه

چهارشنبه 13 شهريور 1392
13:43
آمادگی ترکیه و چند کشور منطقه برای حمله به سوریه خبرها حاکی است که ترکیه و چند کشور منطقه حریم هوایی خود را برای حمله به سوریه آماده کرده اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آمریکایی از آمادگی ترکیه، امارات، قطر و عربستان سعودی برای در اختیار قرار دادن حریم هوایی خود، جهت حمله به سوریه خبر داده اند.

شبکه "سی ان ان" آمریکا به نقل از این منابع تأکید کرد، "جان کری" وزیر خارجه آمریکا در مذاکره با برخی از نمایندگان کنگره از موافقت برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس برای کمک به آمریکا در حمله به سوریه خبر داده اند. این منابع به نام این کشورها اشاره ای نکردند.
اما یکی از افراد نزدیک به "جان کری" وزیر امور خارجه آمریکا گفت: سه کشور عربستان ترکیه و امارات به همراه یک کشور دیگر یعنی قطر با حمله موافقت خواهند کرد؛ و این مساله در قانع کردن اعضای  کنگره برای نشان دادن چراغ سبز به اوباما برای حمله نظامی به سوریه نقش بسیار مهمی خواهد داشت.
گفتنی است جان کری با 127 نماینده دموکرات کنگره تماس گرفته و با آنها برای دادن مجوز حمله به سوریه به توافق رسیده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...