نیاز اوباما به حمایت آیپک برای حمله به سوریه

چهارشنبه 20 شهريور 1392
14:26
نیاز اوباما به حمایت آیپک برای حمله به سوریه رئیس جمهور آمریکا برای کسب حمایت کنگره از طرح حمله به سوریه، نیازمند همراهی لابی صهیونیستی است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سردبیر اخبار کانال ده رژیم صهیونیستی گفت: "اوباما برای کسب اکثریت آرای کنگره آمریکا برای حمله به سوریه نیازمند حمایت آیپک است؛ زیرا اکثریت اعضای مجلس نمایندگان که از 150 عضو تشکیل شده، با این طرح مخالفند و تنها 49 عضو این طرح اوباما را تایید می کنند."
وی افزود: "اوباما برای کسب اکثریت آرا نیازمند معجزه سیاسی است، در صورتی که اکثریت اعضای مجلس سنا به طرح اوباما برای حمله به سوریه رای موافق بدهند، و اکثریت نمایندگان با این اقدام مخالفت کنند، وی حمله به سوریه را به تعویق می اندازد."
"موآف واردی" خبرنگار کانال ده در خصوص برنامه های کابینه رژیم صهیونیستی در قبال تحولات سوریه گفت: "اسرائیل به طرح توزیع ماسکهای ضد شیمیایی ادامه می دهد؛ ارتش هم یک سامانه گنبد آهنین در اطراف بیت المقدس نصب کرده است."
 

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد