شیوه جدید مبارزه مخالفان دولت مصر؛

شعار نویسی اخوانی‌ها در متروی قاهره

يکشنبه 24 شهريور 1392
20:21
شعار نویسی اخوانی‌ها در متروی قاهره پلیس متروی مصر 5 عضو اخوان المسلمین را که در حال شعارنویسی علیه ارتش و دولت موقت در فضای داخلی ایستگاه های مترو بودند، دستگیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، اتهام افراد مزبور، کثیف کردن دیوار و قطار و نقض قانون در زمینه ممنوعیت شعارنویسی روی دیوار ایستگاهها و قطارهای مترو است.

یک منبع امنیتی به پایگاه اینترنتی الیوم السابع گفت: با نزدیک شدن آغاز سال تحصیلی مدارس و دانشگاهها، اخوان المسلمین تهدید کرده بود که برای توقف حمل و نقل در قاهره، مترو را اشغال خواهد کرد اما به خاطر آمادگی نیروهای امنیتی این طرح با شکست مواجه شد.

عبدالله فوزی رییس اداره مترو قاهره نیز گفت: در صورت عملی شدن تهدید اخوان المسلمین در هر زمان و سرازیر شدن مسافران به ایستگاه ها - بر اساس درخواست اخوان از هواداران خود- قطارهای اضافی به منظور انتقال مسافران مازاد در نظر گرفته می شود.   

 

 

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام