عقب نشینی مشکوک امارات از طرح سد سازی اتیوپی

دوشنبه 25 شهريور 1392
10:53
عقب نشینی مشکوک امارات از طرح سد سازی اتیوپی العالم - موضع گیری متناقض امارات و عربستان درباره سد "النهضه" اتیوپی بر روی رود نیل نشانه جدیدی از دخالت های دوبی و ریاض در امور مصر است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری العالم، اتیوپی قصد دارد سدی با نام النهضه بر روی سرچشمه های رود نیل ایجاد کند. این سد سهم آب رود نیل را کاهش می دهد و بر صنعت کشاورزی مصر تاثیر منفی خواهد گذاشت.

مصری ها پیش از این اعلام کرده بودند هر کشوری که در احداث این سد سرمایه گذاری کند، دشمن مصر محسوب می شود.

جالب اینکه با وجود اعتراضهای گسترده مصر در زمان "محمد مرسی"، امارت و چین در ساخت سد النهضه سرمایه گذاری کرده بودند. در آن زمان کارشناسان با توجه به سیاست های امارات در قبال مصر، این اقدام را برای اعمال فشار به محمد مرسی رئیس جمهور مخلوع مصر ارزیابی کرده بودند.

سایت وطن نوشت:  پس از عزل مرسی با توجه به سیاست فعلی عربستان سعودی در قبال دولت موقت مصر و دشمنی با اخوان المسلمین، عربستان به پکن و ابوظبی فشار آورد تا از سرمایه گذاری خود منصرف شوند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»