روسیه: دخالت در سوریه اقدامی مجرمانه است

پنج‌شنبه 28 شهريور 1392
22:23
روسیه: دخالت در سوریه اقدامی مجرمانه است نخست وزیر روسیه هرگونه دخالت خارجی در سوریه را اقدامی مجرمانه دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "دیمیتری مدودف" امروز (پنج شنبه) تأکید کرد: دولت روسیه هر گونه دخالت خارجی در سوریه را بدون کسب اجازه از شورای امنیت سازمان ملل متحد "مردود و مُجرمانه " می داند.

مدودف در دیدار با حاضرین در نشست مجمع عمومی سازمان خبرگزاری های کشورهای آسیا و اقیانوس آرام گفت: دولت روسیه هر گونه دخالت خارجی را بجز موارد مذکور در منشور سازمان ملل مانند مورد دفاع از خود ، غیرقابل قبول و مجرمانه می داند .

"ولادمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه نیز امروز گفت: مسأله استفاده از زور ضد سوریه باید در شورای امنیت بررسی شود و نه کنگره آمریکا؛ و تهدید به استفاده از زور نمی تواند به عنوان دارویی کلی برای همه مسائل بین المللی استفاده شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود