رئیس برنامه جهانی غذا اعلام کرد؛

راه حل بحران سوریه، خوراکی است!

دوشنبه 1 مهر 1392
21:03
راه حل بحران سوریه، خوراکی است! رئیس برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل، اعلام کرد: تامین غذا، تنها کلید حل بحران سوریه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "ارتارین کازین" رئیس برنامه جهانی غذا گفت: وقتی مردم گرسنه باشند و وقتی پدر یا مادری نتوانند فرزندان خود را سیر کنند، نمی توان از آن ها انتظار داشت که سلاح را بر زمین بگذارند.

كازين در مصاحبه با شبکه آمریکایی CNN تصریح کرد: مردم سلاح را بر زمین نخواهند گذاشت، زیرا آنان برای تامین غذای فرزندان خود می جنگند.

وی افزود: تامین غذا، به سادگی نقش مهمی را در سوق دادن طرف های سوریه به پیشرفت در مسیر دستیابی به راهکار سیاسی ایفا می کند.

وی همچنین گفت که WFP (برنامه جهانی غذا) برای تامین غذای سوری ها  به 156 میليون دلار برای نیاز دارد.

کازین خاطرنشان کرد: درحال حاضر تلاش ها برای دستیابی به کسانی که از اوضاع سوریه متضرر شده اند، به ویژه درکشورهای همسایه سوریه مانند اردن، عراق، ترکیه و لبنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش