ترور رسانه ای فرمانده "ارتش آزاد" سوریه

جمعه 12 مهر 1392
18:06
ترور رسانه ای فرمانده منابع نزدیک به "ریاض الاسعد" سرکرده گروه موسوم به "ارتش آزاد" می گویند خبر کشته شدن وی در حمله هوایی را ساخته و پرداخته مخالفان سوری می دانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، با تازگی خبری منتشر شد که جنگنده های ارتش سوریه به نشست فرماندهان بلندپایه ارتش آزاد در حومه لاذقیه حمله کردند و در این حمله ریاض الاسعد و سرتیپ احمد رحال به همراه شماری از افسران بلند پایه کشته شدند. دفتر رسانه ای الاسعد به سرعت خبر کشته شدن وی را تکذیب کرد.

پس از این خبر، برخی منابع نزدیک به ریاض الاسعد بدون ذکر نام برخی جناح ها در میان مخالفان سوری را بدون ذکر نام متهم کردند که در پس پرده انتشار خبر کشته شدن الاسعد بوده اند و آنها را به صورت غیر مستقیم به همدستی با نظام سوریه متهم کرده اند.

این منابع به خبرگزاری لبنانی آسیا گفتند: فرمانده ارتش آزاد در معرض حملات شدید تبلیغاتی قدرت طلبان و مزدوران نظام سوریه برای به حاشیه راندن وی قرار دارد.

رياض الاسعد، در فروردین ماه سال جاری بر اثر انفجار بمب در خودروی شخصی اش در شهر المیادین دیرالزور به سختی مجروح شد و یک پای خود را از دست داد.

الاسعد که نظامی فراری ارتش سوریه است، مخالفان زیادی در گروه های وابسته به القاعده در سوریه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود