هلاکت متهم اصلی انفجارهای ضاحیه بیروت

جمعه 19 مهر 1392
21:58
هلاکت متهم اصلی انفجارهای ضاحیه بیروت عامل انفجارهای تروریستی ضاحیه بیروت، عصر دیروز (پنجشنبه) در مرز لبنان و سوریه به هلاکت رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سایت خبری شبکه المنار نوشت: بنا بر اطلاعات دریافتی از منابع امنیتی لبنان، "عمر الاطرش"، متهم اصلی انفجار تروریستی حومه بیروت و سه تن از همراهانش، در ساعت شش و نیم بعدازظهر پنجشنبه بر اثر اصابت موشک به خودرو حامل آنان در مرز سوریه  و لبنان کشته شدند.

بنا بر این گزارش، زیاد الاطرش و سامر الحجیری دو تن از همراهان "عمر"  بودند که بر اثر این حادثه از پای در آمدند.

گفتنی است، عمر الاطرش متهم اصلی انفجارهای رویس و بئرالعبد و کشتار نظامیان لبنانی در عرسال بود و در رابطه با فرماندهی عملیات پرتاب موشک به حومه جنوبی بیروت نیز از متهمان اصلی به شمار می آمد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز