ده ها کشته در انفجارهای مرگبار در غرب عراق

چهارشنبه 1 آبان 1392
10:54
ده ها کشته در انفجارهای مرگبار در غرب عراق حملات تروریستی در غرب عراق دست کم 28 کشته بر جا گذاشت.

شبکه العالم روز چهارشنبه به نقل از منابع امنیتی و بیمارستانی گزارش داد، حملات تروریستی در غرب عراق دست کم 28 کشته برجا گذاشت. 25 نفر از این قربانیان از نیروهای پلیس هستند.

این انفجارها در شهر "الرمادی" (100 کیلومتری غرب بغداد) و منطقه "الرطبه" (310 کیلومتری غرب بغداد) و نزدیک مرزهای عراق و سوریه روی داد.

به گفته منابع پلیس، نخستین انفجار در پی حمله فرد مهاجم با تانکر بمبگذاری شده به ایست بازرسی پلیس منطقه کردستان در استان الانبار نزدیک منطقه "الرطبه" بود، و حمله دیگری نیز به وسیله خودروی بمبگذاری شده نزدیک یک ایست بازرسی دیگر صورت گرفت. همزمان با این حملات عناصر مسلح با تیربار سنگین به مرکز پلیس "الرطبه" حمله کردند. یک تروریست هم تانکر حامل مواد منفجره دیگری را بالای پلی نزدیک همین منطقه منفجر کرد. هنگام این انفجار 3 خودرو از زیر پل عبور می کردند.

در الرمادی نیز حمله عناصر مسلح به 2 ایست بازرسی در ورودی های این شهر 7 تن از نیروهای پلیس را کشته و یک نفر دیگر را مجروح کردند.

مردم استان الانبار طی روزهای اخیر شاهد چندین حمله تروریستی و مسلحانه بودند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت