کردها الیعربیه را از القاعده پاکسازی کردند

جمعه 3 آبان 1392
16:59
کردها الیعربیه را از القاعده پاکسازی کردند امروز جمعه با ورود شبه نظامیان کرد به شهر "الیعربیه" در شمال شرق سوریه، درگیری شدیدی بین آنها و تروریست های وابسته به القاعده رخ داد که منجر به پاکسازی این شهر و چند منطقه اطراف آن از تروریست های جبهه النصره و داعش شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، الیعربیه منطقه ای از حومه استان حسکه در شمال شرق سوریه واقع شده است و یکی از گذرگاه های اصلی هم مرز عراق حساب می شود.

درگیری های بین شبه نظامیان "کمیته حمایت از مردم کرد" با تروریست های جبهه النصره و "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) بسیار شدید گزارش شده و تلفاتی از هر دو طرف به همراه داشته است. در حال حاضر نتیجه این درگیری ها پاکسازی العربیه به همراه گذرگاه مرزی آن به سمت عراق و همچنین چند روستای اطراف بوده است.

درگیری شبه نظامیان کرد با مخالفان مسلح سوری در ماه های اخیر صدها کشته به همراه داشته است.

در ماه مارس گذشته 51 سرباز سوری هنگام بازگشت از عراق در کمین شبه نظامیان مسلح عراقی کشته شدند. این نظامیان در درگیری با "ارتش آزاد" وارد خاک عراق و استان الانبار شده بودند. چند تن از کشته شدگان نظامیان عراقی بودند که نظامیان سوری را تا مرز سوریه همراهی می کردند.

الیعربیه از 6 ماه پیش تحت کنترل تروریست ها قرار داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی


اشغالگری شناختی؛ تغییر در نگرش به جای اشغال سرزمین


سودان: میان قاطعیت نظامی البرهان و تشدید مداخلات منطقه‌ای