راهیابی حشرات به منوی رستورانهای فرانسوی

راهیابی حشرات به منوی رستورانهای فرانسوی
شنبه 4 آبان 1392 - 19:20

ملخ، سوسک و عقرب عمدتا از گذشته در شرق آسیا مصرف می شد، اما این نوع خوراکی های عجیب به منوی رستورانهای فرانسه نیز راه یافته است.

در قلب پاریس پایتخت فرانسه که همیشه به انواع نانها و رستورانهای فاخر شهرت داشته، اکنون فهرست غذاهای غیر متعارف از حشرات وارداتی از تایلند، اضافه شده است. 
بیش از 1900 نوع حشره در جهان به ویژه در قاره های آفریقا و شرق آسیا خورده می شود، که البته غربیها عمدتا از ملخ و موریانه استفاده می کنند.
ایلی دافرون سرآشپز فرانسوی که با ارائه ملخ همراه با تخم بلدرچین، عقرب با کاسنی و سوسک با سیب زمینی هوادارانی را در پایتخت فرانسه کسب کرده، به روزنامه لوموند گفت: تلاش من آن است که با این حشرات غذاهای هنرمندانه ای ابداع نمایم.
 

دسته بندی ها :

آخرین مطالب

پربیننده ترین خبرها