گروه های تند رو حلقه محاصره را تنگ ترکردند؛

شهرهای نبل و الزهراء در آستانه فاجعه انسانی

سه شنبه 7 آبان 1392
13:24
شهرهای نبل و الزهراء در آستانه فاجعه انسانی گروههای تندرو و تروریستی وابسته به تشکیلات داعش و احرار الشام و جبهه النصره، حلقه محاصره دو شهرک نبل و الزهراء در سوریه را تنگ تر کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر وابسته به تشکیلات موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) و جبهه النصره و احرارالشام از روز یکشنبه پس از درگیری با واحدهای دفاع ملی کرد و لشکر کُردهای موسوم به صقور عفرین به روستاهای جلبل و تنب و الزیاره از سوی جنوب حمله کردند که حاصل آن 6 ساعت درگیری و کشته و زخمی شدن ده ها نفر بود.
منابع مربوط به تروریست ها تاکید می کنند که بر این روستاها سیطره یافته اند و واحدهای دفاع ملی کُرد به شهرک عقیبه که مقر اصلی کُردها در منطقه است عقب نشینی کرده اند اما منابع محلی این ادعا را رد کرده و تاکید می کنند درگیری ها هنوز ادامه دارد و پایگاه هایی که تروریست ها در جلبل به دست آورده اند زیر آتش سنگین توپخانه قرار دارد و به آنها اجازه پیشروی نمی دهد.
خاطرنشان می شود در صورت موفقیت داعش و هم پیمانانش در سیطره یافتن بر روستاهای کُردنشین اطراف شهرک های نبل و الزهراء و با توجه به تهدید این گروه ها به حمله به این شهرک ها عرصه بر این دو شهرک که ماه هاست در محاصره اند تنگ تر شده و ساکنان آنها در معرض خطر جدی قرار می گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا