افسرده ترین کشور دنیا

شنبه 18 آبان 1392
11:10
افسرده ترین کشور دنیا افسردگی رتبه دوم جهانی را در ایجاد ناتوانی برای افراد دارد اما این بیماری در کشورها و مناطق مختلف به صورت متفاوتی بروز می کند. مثلا میزان افسردگی شدید در افغانستان در بالاترین میزان و در ژاپن در کمترین میزان است.

جدیدترین یافته های علمی حاکی از آن است که پس از کمر درد، افسردگی مهمترین ناتوانی در سراسر جهان محسوب می شود.

محققان در نشریه "پلاس مدیسین" تاکید کرده اند باید افسردگی به عنوان یک اولویت بهداشت عمومی جهانی درمان شود.

در این مطالعه افسردگی بالینی با بیش از 200 بیماری و آسیب دیدگی دیگری که موجب ناتوانی فرد می شوند مقایسه شده اند.

بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی در سراسر جهان، تنها بخش کوچکی از بیماران به درمان دسترسی دارند.

افسردگی رتبه دوم جهانی را در ایجاد ناتوانی برای افراد دارد اما این بیماری در کشورها و مناطق مختلف به صورت متفاوتی بروز می کند. مثلا میزان افسردگی شدید در افغانستان در بالاترین میزان و در ژاپن در کمترین میزان است.

دکتر آلزی فراری از دانشکده بهداشت جمعیت دانشگاه کویینزلند که این پژوهش را رهبری کرده است می گوید افسردگی مشکل بزرگی است و ما قطعا باید توجه بیشتری به آن داشته باشیم.

وی افزود: باید کارهای بیشتری در زمینه آگاهی رسانی در مورد این بیماری صورت دهیم و شیوه های موفق و موثر بهتری برای درمان آن عرضه کنیم.

به گفته وی بار این بیماری نیز در کشورهای مختلف متفاوت است به طوری که کشورهای کم درآمد و با درامد متوسط بیشترین بار و کشورهای ثروتمند کمترین بار را از این بیماری متحمل می شوند.

به گفته وی، اگرچه سیاستگذاران تلاش کرده اند تا با اتخاذ سیاست های مختلف به افسردگی بیشتر پرداخته شود اما هنوز باید کارهای بسیار بیشتری انجام شود.

داده های سال 2010 در پی مطالعات مشابه سال 1990 و 2000 به بار جهانی افسردگی پرداخته است.

دکتر "دانیل چشولم" اقتصاد دان سلامت در بخش سلامت روان و سوء مصرف مواد سازمان بهداشت جهانی در مورد این تحقیقات می گوید افسردگی یک بیماری بسیار ناتوان کننده است.

وی افزود: این یک چالش عمومی بزرگ برای سلامتی و یک مشکل عظیم برای روبه روشدن با آن است اما کارهای انجام شده برای درمان آن کافی نیست.

در سراسر جهان تنها بخش کوچکی از مردم به هر نوع درمان و یا شیوه تشخیصی افسردگی دسترسی دارند.

سازمان بهداشت جهانی به تازگی  برنامه بهداشت روان جهانی را برای ارتقای سطح آگاهی سیاست گذاران آغاز کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب‌الله: ایران، توقف تجاوزات علیه لبنان را در اولویت خود قرار داده است


عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی به ارتباط نزدیک و مستمر با واسطه‌ها ادامه می دهیم


ملت تحت هدایت رهبر فرزانه خود را برای رویارویی آماده کرده است/ اگر دشمنان مرتکب اشتباه محاسباتی شود، پیامدهایش را خواهند دید/ به پیشنهادات سازنده پاسخ مثبت خواهیم داد


دارو در غزه کمیاب‌تر از همیشه؛ بیماران میان نیاز به درمان و نبود دارو گرفتارند + فیلم


آتش گرفتن بزرگترین کارخانه تولید کود شیمیایی روسیه+فیلم


رئیس سازمان پدافند غیرعامل: جنگ امروز مردم‌محور است


تقابل فناورانه واشنگتن و پکن؛ آمریکا تراشه‌ها را محدود می‌کند، چین مدل‌ها را


نبرد کریدورها در اوراسیا؛ ترکیه و قزاقستان برای سهم بیشتر از تجارت شرق و غرب خیز برداشتند


ناآرامی‌های فرانسه: سنا در همراهی با دولت لایحه‌ای برای مقابله با تخریب و غارت تصویب کرد


کمالوندی: پروتکل ساخت راکتورهای کوچک با روسیه در حال نهایی‌شدن است