افزایش نگرانی‌ها از ماجراجویی عربستان در سوریه

چهارشنبه 6 آذر 1392
12:09
افزایش نگرانی‌ها از ماجراجویی عربستان در سوریه یکی از شاهزادگان سعودی تأکید کرد که دولت امارات، عربستان را قانع کرده است که دست از ماجراجویی در سوریه بردارد و طرح براندازی نظام این کشور را کنار بگذارد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری تحلیل "رأی الیوم" نوشت: "ترکی بن طلال بن عبدالعزیز آل سعود" با اشاره به موضع یکسان امارات و عربستان، در خصوص "نبود هرگونه مجالی برای پذیرش ریسک مقابله با نظام بشار اسد" به شدت از مواضع اردن انتقاد کرده است.

وی با انتقاد از عدم همکاری کافی امان با اولویت های عربستان در خصوص موضوع سوریه، گفت: این مساله سبب شده است مسئولان سعودی از همکاری "ناکافی" اردن در برآوردن اولویت های مدنظر عربستان انتقاد کنند.
به نوشته الرای الیوم، این شاهزاده سعودی، این اظهارات را در جلسه ای محرمانه ای با مسئولان و سیاستمداران اردنی در امان پایتخت این کشور بر زبان راند. این در حالی است که اظهارات وی در زمینه تغییر موضع عربستان در قبال "نظام بشار اسد" برای مسئولان اردنی، در حکم به صدا درآمدن زنگ خطر در مرزهای شمالی اردن بود.
به گفته شاهزاده ترکی، توافق ایران و آمریکا، شرایط را در پیش روی عربستان سعودی تغییر داده است و این مساله سبب شده که آمریکا عربستان را در محدوده خطری راهبردی قرار دهد؛ که معنی آن ناتوانی عربستان از پذیرش ریسک ادامه تلاش برای براندازی دولت سوریه است.
روزنامه رای الیوم تاکید کرد که پس از توافق ایران و آمریکا، ترس عربستان از فروپاشی جایگاه این کشور به عنوان هم پیمان آمریکا در منطقه، برای همگان فاش شده است و به همین سبب است که ریاض از همان لحظات اول که متوجه این مساله شد، تصمیماتی جسورانه گرفت تا بتواند ایران را به عنوان هم پیمان راهبردی دولت سوریه در تنگنا قرار دهد و در این راستا، موضوع برکنار کردن بشار اسد را به عنوان هدف برای خود تعیین کرده بود.
26

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا