هلاکت 150 تروریست در حومه دمشق

چهارشنبه 6 آذر 1392
19:13
ارتش سوریه در ادامه عملیات پاکسازی ریف دمشق، دست کم 150 تروریست را که اکثرشان غیر سوری هستند به هلاکت رساند.

خانم "دارین فضل" خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، گروه های مسلح تلاش کردند تا در "غوطه شرقی" در ریف دمشق وارد شهرهای "البحاریه"، "دیرسلمان" و "قیسا" شوند، اما ارتش از ورود عناصر مسلح به داخل شهرها جلوگیری کرد.

در این درگیری ها شمار زیادی از افراد مسلح که بیشتر آنان تبعه کشورهای خارجی بودند به هلاکت رسیدند. مراکز اطلاع رسانی وابسته به گروههای مخالف به هلاکت دستکم 150 نفر از مزدورانشان در غوطه شرقی اعتراف کردند.

خبرنگار العالم فهرست اسامی و تصاویر تروریست های به هلاکت رسیده  که عمدتا سعودی هستند را به دست آورده است.

از سوی دیگر ارتش سوریه کنترل شهر "عین البیضه" و اطراف آن را که در مجاورت شهر "قاره" قرار دارد به دست گرفت. ارتش شهر راهبردی قاره را هفته گذشته به کنترل کامل خود درآورده بود.

بخشهای زیادی از منطقه "النبک" از جمله میدان اصلی شهر تحت کنترل ارتش سوریه است. ارتش سوریه در حال حاضر به سمت منطقه "دیرعطیه" در حال پیشروی است و ضمن پاکسازی بیمارستان اصلی شهر، به تعقیب افراد مسلح ادامه می دهد.  

عملیات نیروهای ارتش سوریه برای تعقیب گروه ها مسلح در اطراف محله "سیف الدوله"، "کفرماها" و "مساکن هنانو" در شهر "حلب" ادامه دارد.

14:42.27
 

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه