معاون ائتلاف مخالفان سوریه استعفا کرد

پنج‌شنبه 14 آذر 1392
09:47
معاون ائتلاف مخالفان سوریه استعفا کرد العالم - سهير الاتاسي معاون رئيس ائتلاف مخالفان سوريه و رئيس بخش هماهنگي و پشتيباني اين ائتلاف از سمت خود استعفا كرد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم يك منبع آگاه در ائتلاف مخالفان سوري اعلام كرد كه خانم الاتاسي با ارسال ايميل به رئيس ائتلاف از  تمام مسئوليت هاي خود كناره گيري كرده است.

او اخيرا و به دنبال اعتصاب و اعتراض دهها تن از كارمندانش با اتهام ها و فشارهاي شديدي در ارتباط با فساد اداري و سهل انگاري در بخش تحت مسئوليت خود كه مقر آن در شهر غازي تركيه قراردارد ، مواجه بود.

كارمندان الاتاسي كه شخصي سكولار بوده و رابطه نزديكي با فرمانده تروريست هاي مسلح ارتش آزاد سوريه دارد ، در اعتراض به نحوه مديريت او در كمك رساني به پناهندگان و اوارگان سوري دست به اعتصاب و اعتراض زدند.

سهير الاتاسي در فرانسه زندگي مي كند و از نوامبر سال ۲۰۱۲ به عنوان نايب ‌رييس مشترك دولت ائلافي مخالفان سوريه منسوب شد. او قبلا مدير انجمن اينترنتي جمال الاتاسي ( پدراو) بود كه از سال ۲۰۰۱، جنگ نرمي را عليه دولت سوريه راه‌اندازي كرده بود. سهيردختر يك خانواده بسيار مشهور سياسي در سوريه است كه به يكي از چهره‌هاي شاخص حامي تروريست‌ها و مخالفان اسد تبديل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد


خاتمی: برای استقرار صلح باید رژیم صهیونیستی از بین برود


واکنش رئیس دستگاه قضا به موشکی که در فاصله نزدیکش فرود آمد


عراقچی: حضور میلیونی مردم در روز قدس نشان‌دهنده عزم راسخ ایرانیان است


قطعنامه روز قدس: «تنبیه متجاوزان» اصل قطعی در راهبرد دفاعی ایران است/ضرورت حفظ انسجام ملی