ردپای دستگاه اطلاعات عربستان در انفجارهای عراق

پنج‌شنبه 28 آذر 1392
21:34
ردپای دستگاه اطلاعات عربستان در انفجارهای عراق معارض عربستانی و یکی از رهبران ائتلاف آزادی و عدالت تاکید کرد دستگاه اطلاعات عربستان سعودی مسئول کشتارها در عراق به ویژه در آستانه اربعین حسینی است.

به گزارش پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از رهبران ائتلاف معارض «آزادی و عدالت» عربستان که در شهر «قطیف» فعالیت می‌کند، اظهار داشت: دستگاه اطلاعات عربستان سعودی مسئول کشتارها در عراق به ویژه در آستانه اربعین حسینی و راهی شدن میلیون‌ها زائر برای حضور در مراسم اربعین در کربلای معلی است.
این معارض عربستانی که به دلایل امنیتی خواستار عدم افشای هویت خود بود، گفت: عربستان سعودی نه تنها عامل کشتارهای عراق بلکه عامل کشتارها در سراسر کشورهای مسلمان است و از این حیث مسلمانان باید در برابر این جریان وهابی تکفیری بایستند و با آن مقابله کنند.
وی در ادامه افزود: این جریان موجب نابودی و فساد و تباهی و کشتار تنها فرد بی‌‌گناه در سراسر کشورهای اسلامی و عربی شده و این وظیفه انسانی است که در برابر چنین جریانی ایستاد.
عناصر مسلح وهابی بعد از ظهر سه‌شنبه گذشته شماری از زائران اهل قطیف عربستان را در شهر سامراء عراق هدف قرار دادند که بر اثر آن «تُقى ماجد الجشی»، کودک 5 ساله از اهالی قطیف به شهادت رسید و مادرش زخمی شد. این تیراندازی غیر از آن جندین زخمی نیز برجا گذاشت.
"تقى الجشی" به همراه خانواده‌اش در «کاروان إیمان» ضمن سفر به عراق قصد حضور در مراسم اربعین حسینی را داشت.
منبع: خبرگزاری فارس

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد