تعداد زائرانی که برای اربعین به عراق سفر کرده‌اند

شنبه 30 آذر 1392
10:53
تعداد زائرانی که برای اربعین به عراق سفر کرده‌اند وزارت كشور عراق از ورود بيش از يك ميليون و 300 هزار زائر از گذرگاههاي مرزي مختلف به اين كشور خبر داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم؛ سرتيپ "سعد معن" سخنگوي وزارت كشور عراق تأکید کرد: اداره گذرگاه هاي مرزي و بخش هاي تابع آن به ارايه تسهيلات براي ورود زائران به خاك عراق براي شركت در مراسم گراميداشت اربعين حسيني (ع) ادامه مي دهند.

وي خاطرنشان کرد: 660 هزار نفز از گذرگاه زرباطيه، 45 هزار زائر از گذرگاه الشيب، 42 هزار زائر از گذرگاه شلمچه،41 هزار زائر از گذرگاه سفوان و 550 هزار زائر از طريق فرودگاه نجف اشرف وارد عراق شده اند.

با وجود تشدید تدابیر امنیتی در عراق در آستانه اربعین حسینی، طی روزهای اخیر در جریان حملات تروریستی ده ها تن از زائران در مسیر کربلا به شهادت رسیده اند.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود