انتقاد شدید نماینده کویتی از آل‌سعود و آل‌خلیفه

شنبه 7 دی 1392
18:56
انتقاد شدید نماینده کویتی از آل‌سعود و آل‌خلیفه نماینده پارلمان کویت، ضمن انتقاد از روش سرکوب گرانه حکومت های عربستان و بحرین، این دو کشور را مانع اتحاد دنیای عرب دانست و خواهان حاکمیت دموکراسی و قانون در این کشورها شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالحمید دشتی" نماینده پارلمان کویت، در مصاحبه با خبرگزاری لبنانی آسیا ضمن آرزوی آزادی و دموکراسی برای ملت های بحرین و عربستان گفت: این درست نیست که ما در کویت آزاد زندگی کنیم و برادران مان در عربستان سعودی و بحرین مورد ظلم و ستم واقع شده و سرکوب شوند؛ مردان در زندان، زنانشان در رنج و فرزندانشان محکوم به سکوت باشند و سخن حق را آزادانه نیاموزند.

نماینده پارلمان کویت، افزود: تا زمانی که در کشوری مانند بحرین به افرد غیر مسلح شلیک و مساجد تخریب می شود، مردم سرکوب شده و به زندان می افتند، وحدت بین ملت های حاشیه خلیج فارس محقق نخواهد شد.

دشتی گفت: از طرف دیگر، وضعیت سعودی نیز به همین منوال است، در این کشور نیز زنان رنج می برند، ملت و آزادگان دچار فقر، فساد، بیکاری هستند؛ با این شرایط با توجه به قوانین حاکم بر سعودی و بحرین چگونه وحدت اتفاق بیفتد؟

نماینده پارلمان کویت خطاب به این دولت ها گفت: بهتر آن است که دموکراسی، آزادی اندیشه، عقیده و سیاست، مناسک مذهبی و دینی، تاسیس سازمان های مردم نهاد و آزادی مطبوعات را رعایت کنید تا دیگر کسی مورد ظلم و سرکوب واقع نشود.

وی در خصوص آوارگان سوری اظهار داشت: ملیون ها آسیایی در کشورهای عرب خلیج فارس و به ویژه سعودی ساکن هستند، پس چرا سعودی سرزمین، فرودگاه و شرکت هایش را به روی آوارگان سوری باز نمی کند تا تحت حمایت سرزمین کعبه و مدینه منوره قرار گیرند؟

نماینده پارلمان کویت درباره سیاست خارجی این کشور، گفت: مقامات کویت به این باور رسیده اند که گشایش درها به روی تمام طرف های سیاسی واقعی سوری از جمله رئیس جمهور قانونی آن، امری ضروری است و قطع ارتباط، کمکی به ملت سوریه و حل بحران این کشور نمی کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود