دیدار سفرای آمریکا و ترکیه با ابراهیم الجعفری درعراق

چهارشنبه 11 دی 1392
22:32
دیدار سفرای آمریکا و ترکیه با ابراهیم الجعفری درعراق العالم - رئیس ائتلاف ملی عراق در دیدار سفرای آمریکا و ترکیه در بغداد، خواستار تلاش کشورهای منطقه و جهان برای مقابله با خطر "تروریسم جهانی" شد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم دفتر ابراهیم الجعفری در بیانیه ای با اشاره به دیدار امروز "رابرت استفن بیکرافت" سفیر آمریکا و "فاروق قایمقاچی"، سفیر ترکیه، با وی در بغداد اعلام کرد: در این دیدار مهم ترین مسائل و رویدادهای کنونی [منطقه و جهان] و چشم اندازهای همکاری مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس ائتلاف ملی عراق در این دیدار خواستار تلاش کشورهای منطقه و جهان برای مقابله با پدیده تروریسم جهانی شد "که همه کشورها، ادیان، مذاهب و قومیت ها را در می نوردد".

نیروهای ارتش عراق در روزهای گذشته به نبرد سخت و گسترده ای علیه تروریست ها در استان الانبار این کشور پرداخته اند.

0% ...

آخرین اخبار

غزه زیر آتش؛ تشدید حملات رژیم صهیونیستی قربانیان بیشتری می‌گیرد+فیلم


خیز بلند برای تجارت ۱۰ میلیاردی با سفر وزیر صمت به پاکستان


جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد