حمله به مراکز دولتی و مقر پلیس در تونس

دوشنبه 16 دی 1392
17:41
حمله به مراکز دولتی و مقر پلیس در تونس العالم - عده ای از معترضان به نتایج آزمون استخدام در شرکت های دولتی به مرکز پلیس و مقر فرمانداری القطار از توابع استان قفصه در جنوب غرب تونس حمله کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم شاهدان عینی اعلام کردند که عده ای از جوانان خشمگین تونسی یکشنبه شب پس از خالی شدن مرکز پلیس و مقر فرمانداری القطار دراستان قفصه از نیروهای پلیس ، وسایل و تجهیزات داخل این مراکز را به خیابان ریختند و آن ها را به آتش کشیدند.

در پی این اقدام معترضان ، درگیری های شدیدی میان نیروهای پلیس تونس با معترضان روی داد و پلیس دراین درگیری  ها از گازهای اشک آور استفاده کرد.

منطقه القطار که میانگین فقر و بیکاری درآن افزایش یافته است ، از روز جمعه گذشته صحنه درگیری میان نیروهای پلیس و معترضان به نتایج آزمون استخدام در شرکت های محیط زیستی دولتی بوده است.

معترضان می گویند که درنتایج آزمون استخدام تقلب شده است و بسیاری از شرکت کنندگان دراین آزمون بر اساس وابستگی به جنبش حاکم و اسلام گرای النهضه دراین آزمون پذیرفته شده اند.

پلیس تونس روز شنبه حدود 15 نفر از جوانان معترض را که با نیروهای امنیتی درگیر شده بودند ، بازداشت کرد.

بازداشت شدگان دیروز و در پی نشستی که مسئولان امنیتی القطار و نمایندگان سازمان های محلی برای دعوت به آرامش برگزار کردند ، آزاد شدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد