نظامیان در مرزهای مشترک دو سودان مستقر می شوند

سه شنبه 17 دی 1392
13:59
نظامیان در مرزهای مشترک دو سودان مستقر می شوند سودان و سودان جنوبی درپی مستقر کردن نیروهای نظامی مشترک در مرزهای خود به منظور حفظ میدان های مهم نفتی در این مناطق هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری الیوم السابع امروز (سه شنبه) به نقل از "علی کرتی" وزیر امور خارجه سودان گزارش داد: عمر البشیر رئیس جمهوری سودان و سالواکر مایاردیت رئیس جمهوری سودان جنوبی در دیدار روز دوشنبه خود در جوبا – پایتخت سودان جنوبی – به بررسی مساله مستقر کردن نیروهای مشترک در مرزهای خود برای تأمین امنیت انتقال نفت سودان جنوبی به سودان پرداختند.
نفت سودان جنوبی از طریق لوله به سودان منتقل و پس از پالایش به بندر پورت سودان – مشرف بر دریای سرخ - برای صادرات منتقل می شود .
وزیر خارجه سودان گفت : سودان و سودان جنوبی در آینده نزدیک به توافقاتی درباره مستقر کردن نیروهای نظامی در مرزهای مشترک خواهند رسید .
سودان جنوبی از روز 15 دسامبر 2013 شاهد درگیری های مسلحانه بین طرفداران رئیس جمهوری این کشور و طرفداران ریک ماچار معاون سابق وی به علت نزاع قدرت است .

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: عربستان ۲۶ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته علیه یمن انجام داد


تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


پیام عراقچی به مناسبت دومین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله


«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد