انقلابیون ‌بحرینی‌ شروط خود را به ولی‌عهد گفتند

چهارشنبه 25 دی 1392
22:40
انقلابیون ‌بحرینی‌ شروط خود را به ولی‌عهد گفتند احزاب و نیروهای ملی و معارض بحرینی صبح امروز چهارشنبه به دعوت ولی عهد بحرین، سلمان بن حمد آل خلیفه با وی دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت الوفاق خبر داد که گروه های پنج گانه معارض بحرینی، با انتشار بیانیه ای، اعلام کردند که در این دیدار، راه های برگزاری گفت وگوی جدی بررسی و تاکید شد که چنین گفت وگویی، مستلزم در پی گرفتن گفتمان سیاسی جدید و راه حلی فراگیر و دائمی است که در آن انتظارات همه شهروندان بحرینی برای رسیدن به آزادی، برابری، عدالت و تحول دموکراتیک براساس ارزش های انسانی موجود در کشورهای دموکراتیک و پیشرفته برآورده شود و تغییرات واقعی برای برقراری نظام مشروطه سلطنتی برپایه اصول ریشه دار دموکراسی شکل گیرد. 

در ادامه این بیانیه آمده است: گفت وگوها در این دیدار از ویژگی صراحت و شفافیت برخوردار بود و معارضان، تنها هنگامی این دیدار را مثبت ارزیابی خواهند کرد که گام های بعدی، بر اساس مشارکت و همکاری واقعی برداشته شود.

گروه های معارضی بحرینی، پنج گروه هستند که عبارتند از: جمعیت اسلامی وفاق ملی، جمعیت دموکرات-ملی کار "وعد"، جمعیت دموکرات ترقی، جمعیت برادری ملی و جمعیت دموکرات ملی اجتماع.

0% ...

آخرین اخبار

 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند