براساس آخرین نتایج شمارش آرا

رای مثبت اکثریت مصریها به قانون اساسی

جمعه 27 دی 1392
07:05
رای مثبت اکثریت مصریها به قانون اساسی براساس آخرین نتایج شمارش آرای همه پرسی قانون اساسی مصر، اکثریت قاطع شرکت کنندگان در همه پرسی به پیش نویس قانون اساسی این کشور رای مثبت دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الیوم السابع در گزارش لحظه به لحظه خود از شمارش آرا تا صبح امروز جمعه اعلام کرد که 98 درصد شرکت کنندگان در همه پرسی به پیش نویس قانون اساسی مصر رای مثبت دادند. 2 درصد از شرکت کنندگان در همه پرسی نیز به این پیش نویس رای منفی دادند.

تاکنون از مجموع آرای شمارش شده 19223345 رای، مثبت و 391358 رای، منفی بوده است. احزاب و جریان های مخالف بویژه گروه اخوان المسلمین از تقلب در این همه پرسی سخن گفته اند. گروه اخوان المسلمین شرکت در این انتخابات را تحریم کرده بود.

همه پرسی پیش نویس قانون اساسی  مصر روزهای سه ‌شنبه و چهارشنبه برگزار شد. همزمان با برگزاری این همه پرسی، درگیری ها بین مخالفان و موافقان دولت روی داد که در جریان آن شماری کشته یا زخمی شدند.

وزارت کشور مصر تعداد واجدین شرایط رای دادن را 52 میلیون و 742 هزار و 139 نفر اعلام کرد و گفت که از این تعداد 21 میلیون و 739 هزار و 384 نفر در همه پرسی شرکت کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم