شام وزیر صهیونیست در ابوظبی برای نابودی حماس

سه شنبه 1 بهمن 1392
16:34
شام وزیر صهیونیست در ابوظبی برای نابودی حماس منابع نزدیک به "محمد دحلان" از سران سابق جنبش فتح که مقیم امارات است، تأکید کردند که ولیعهد ابوظبی قرار است مهمانی شامی را به افتخار وزیر انرژی کابینه رژیم صهیونیستی برگزار کند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری تحلیلی "وطن یغرد" به نقل از این منابع نوشت، دعوت از "سیلوان شالوم" به صورت محرمانه انجام شده است ولی شبکه دو این رژیم پس از دریافت این خبر اعلام کرد که امارات پیشنهاد کرده که حمایت از عملیات نظامی ضد حماس در غزه را برعهده بگیرد.
این منابع خاطرنشان کردند که محمد دحلان این طرح را به محمد بن زاید ولیعهد امیرنشین ابوظبی پیشنهاد کرد و او هم این طرح را بدون اعتراض پذیرفت.
وطن تأکید کرد، امارات که از اخوان المسلمین در مصر رهایی یافته است اکنون به موضوع سرنگونی دولت حماس در غزه بسیار اهتمام می ورزد و مذاکرات ولیعهد ابوظبی با این وزیر صهیونیستی درباره این موضوع صورت می‌گیرد تا دحلان بتواند از طریق تحت فشار قرار دادن محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان در رام الله، به غزه بازگردد.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد