سوریه: در مذاکره امتیاز نمی دهیم

شنبه 12 بهمن 1392
11:47
سوریه: در مذاکره امتیاز نمی دهیم وزیر اطلاع رسانی سوریه با اشاره به ناکامی و شکست مخالفان مسلح در سوریه و حامیان آنها در اجلاس ژنو 2 تاکید کرد: آنها چیزی را که با زور نتوانستند بگیرند، نخواهند توانست از راه‌های سیاسی بگیرند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عمران الزعبی" خطاب به تجمع کنندگان طرفدار سوریه مقابل کاخ ملل در ژنو که آخرین جلسه مذاکره هیأت دولت سوریه و مخالفان خارج نشین در آن برگزار شد، اظهار داشت: هیأت دولت سوریه هیچ امتیازی در این مذاکرات نخواهد داد، و آنچه را به زور نتوانستند بگیرند، نخواهند توانست از طریق سیاسی بگیرند.
وی افزود: دور جدیدی از مذاکرات برگزار خواهد شد اما نه در این دور و نه در دور آینده ممکن نیست که هیچ امتیازی را از هیأت دولت سوریه بگیرند.
الزعبی خاطرنشان کرد: آنها هیچ امتیازی را که اسرائیل نتوانست در طول نیم قرن بگیرد، نخواهند توانست بگیرند و هرگز نخواهند توانست هیچ امتیازی را بگیرند که تروریسم در طول سه سال اخیر نتوانسته است آن را بگیرد؛ و آنان هیچ امتیازی را که ترکیه و قطر و عربستان و اردن و توطئه گران در لبنان نتوانستند از ما با زور بگیرند، نخواهند توانست کسب کنند.
هیأت دولت سوریه و مخالفان خارج نشین در طول شش روز مذاکره در ژنو زیر نظر اخضر ابراهیمی نماینده سازمان ملل در امور سوریه نتوانستند به هیچ گونه پیشرفتی درباره موضوعات مطرح دست یابند.

"اخضر ابراهیمی" نماینده سازمان ملل در امور سوریه شامگاه دیروز اعلام کرد که دور دوم مذاکرات ژنو 2 در تاریخ دهم فوریه برگزار می شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد