دستگیری تروریست فرانسوی پس از بازگشت از سوریه

پنج‌شنبه 17 بهمن 1392
10:16
دستگیری تروریست فرانسوی پس از بازگشت از سوریه یک تروریست فرانسوی پس از بازگشت از سوریه در کشورش دستگیر شد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دادستانی فرانسه حکم دستگیری یک تروریست 25 ساله را که به جرم دست داشتن در جرایم تروریستی و همکاری با یک گروه افراطی صادر کرد . 
این جوان فرانسوی قبلاً در سوریه با گروه های تروریستی همکاری می کرد سپس به ایتالیا سفر کرد که روز 16 ژانویه 2014 در این کشور دستگیر و به دولت فرانسه تحویل داده شد .
دستگاه قضایی فرانسه تاکنون 25 حکم را برای افرادی که به نحوی در جنگ سوریه مشارکت کرده اند ، صادر کرده است و هم اکنون 16 تحقیق را در پاریس برای شناسایی افرادی که با گروه های اسلامگرا همکاری می کنند ، آغاز کرده است .
آخرین برآوردها حاکیست که 600 تا 700 فرانسوی پس از مشارکت در جنگ سوریه به فرانسه بازگشته اند یا درپی رفتن به سوریه از طریق ترکیه هستند .
سرویس های مبارزه با تروریسم در فرانسه از بازگشت اتباع فرانسوی از سوریه نگران هستند، زیرا معتقدند که این افراد پس از بازگشت به فرانسه امنیت عمومی و ملی را به خطر می اندازند.

 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد