انتقاد نخست وزیر مصر از قطر در ریاض

پنج‌شنبه 17 بهمن 1392
12:27
انتقاد نخست وزیر مصر از قطر در ریاض نخست وزیر مصر در سفری به عربستان سعودی مواضع قطر علیه کشورش را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "حازم الببلاوی" در یک کنفرانس خبری در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت: رفتار قطر با ما غیردوستانه است.     

نخست وزیر مصر در ادامه به مسئولیت های این کشور در زمینه حمایت از جهان عرب به عنوان "برادر بزرگتر" تاکید کرد و مصر و عربستان را شاهین های ترازوی جهان عرب نامید. !

الببلاوی همکاری دو جانبه با عربستان را در بالاترین سطوح دانست و گفت: عربستان همواره از مصر حمایت کرده است.

نخست وزیر مصر به منظور بررسی راهکارهای تقویت روابط دو جانبه در راس یک هیات روز سه شنبه وارد عربستان شد.

از زمان برکناری محمد مرسی روابط مصر با قطر دچار تنش شد اما این روابط با عربستان بهبود یافت. ترکیه نیز پس از برکناری مرسی روابط دوستانه خود با مصر را تغییر داد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد