پیمان‌شکنی احرارالشام و قتل سرکرده داعش +عکس

جمعه 25 بهمن 1392
19:31
پیمان‌شکنی احرارالشام و قتل سرکرده داعش +عکس گروهک تروریستی "احرار الشام" وابسته به ائتلاف موسوم به "جبهه اسلامی" با کشتن سرکرده تروریست‌های عضو دولت اسلامی عراق و شام (داعش) در استان حمص، ضربه سنگینی به این گروه وارد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، براساس اطلاعات موجود، گروهک احرار الشام به ریاست حسان عبود که رئیس شورای سیاسی جبهه اسلامی نیز هست، ابوحمزه الحیلاوی سرکرده داعش در حمص را به قتل رسانده است.

به نوشته خبرگزاری آسیا، عمار الخضر مسئول احرار الشام در استان حمص دستور قتل الحیلاوی را صادر کرد و گفت: چنین تصمیمی را در واکنش به جنایاتی که داعش در حق دیگر گروه های مسلح مرتکب شده است، اتخاذ کرده ایم.

داعش، احرار الشام را عامل قتل الحیلاوی می داند و عمار الخضر را به خیانت و پیمان شکنی متهم کرده و اعلام می کند که الخضر، وعده داده بود که الحیلاوی در امان خواهد بود، ولی بعداً وی را به قتل رساند.

داعش اعلام کرد: الحیلاوی برای آشتی و مصالحه بین داعش و جبهه اسلامی با هدف جلوگیری از خونریزی تلاش می کرد، ولی دستان خیانت وی را از پای درآورد.

داعش و جبهه اسلامی همچنان با یکدیگر درگیر جنگ خونین هستند که احتمال اوج گیری این جنگ وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای حمایت آمریکایی‌ها از حقوق‌بشر مضحک است


سودان در آستانه بزرگترین فاجعه انسانی/ الابیض، کانون درگیری + فیلم


عراقچی وارد بغداد شد/ در محل شهادت شهیدان قاسم سلیمانی و مهدی المهندس


ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت


ارزش ماه محرم در دیدگاه رهبر شهید انقلاب


اوج گرفتن جنگ روسیه و اوکراین در سایه بن بست سیاسی


بیانیه وزارت امور خارجه درباره نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد ۷ تیر ۱۴۰۵


عراقچی عازم عراق شد


بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند