استعفای وزیر آلمانی در ارتباط با پرونده کودک‌آزاری

جمعه 25 بهمن 1392
23:09
استعفای وزیر آلمانی در ارتباط با پرونده کودک‌آزاری چند روز پس از آغاز سومین دوره تصدی پست صدر اعظمی آلمان از سوی آنگلا مرکل، استعفای یک وزیر کابینه وی در ارتباط با پرونده کودک‌آزاری یک عضو پارلمان، ضربه‌ای شدید و زودهنگام برای مرکل بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، هانس پیتر فردریچ وزیر کشاورزی کابینه آلمان که پیشتر وزیر کشور بود، امروز جمعه در پی اعتراف به آشکار کردن اطلاعاتی مربوط به بازجویی از یک نماینده پارلمان آلمان، مجبور به استعفا شد.

این نماینده پارلمان به اتهام در اختیار داشتن تصاویر و ویدیوهای غیراخلاقی مربوط به کودک آزاری، مورد محاکمه قرار گرفته بود و فردریچ اعتراف کرده، زمانی که وزیر کشور بوده، اطلاعاتی از پرونده وی را برخلاف قانون، لو داده است.

آنگلا مرکل چند روز است که برای سومین بار از سوی ائتلافی متشکل از اتحادیه مسیحیان دموکرات، حزب اجتماعی دموکرات و حزب مسیحی باواریا به عنوان صدر اعظم آلمان انتخاب شده است. فردریچ (وزیر مستعفی) عضو حزب مسیحی باواریا است و این استعفا در نخستین روزهای دوره جدید مسئولیت مرکل، ضربه سنگینی برای وی به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است