بندر بن سلطان از مدیریت پرونده سوریه کنار گذاشته شد

پنج‌شنبه 1 اسفند 1392
18:45
بندر بن سلطان از مدیریت پرونده سوریه کنار گذاشته شد دیپلمات های غربی در منطقه خلیج فارس تاکید کردند که عربستان اداره پرونده سوریه را از "بندر بن سلطان"، رئیس سازمان اطلاعات این کشور پس گرفته و بخش های گسترده ای از آن را به "محمد بن نایف" واگذار کرده است.

به گزارش پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک دیپلمات غربی در این باره به خبرگزاری فرانسه گفت: بندر بن سلطان دیگر مسئول پرونده سوریه نیست و محمد بن نایف مسئول اصلی این پرونده شده است.
به گفته منابع آگاه درباره پرونده سوریه، "محمد بن نایف" وزیر کشور و برادرزاده پادشاه عربستان، هفته گذشته در یک نشست مشترک مقامات عربی و غربی، برای بررسی وضعیت میدانی سوریه در واشنگتن شرکت کرده است.
منابع دیپلماتیک اعلام کردند، دولت امریکا به نحوه مدیریت پرونده سوریه توسط شاهزاده بندر انتقاد داشت.
بندر که فرزند سلطان بن عبدالعزیز، ولیعهد اسبق عربستان است، در ماه ژوئیه 2012 به عنوان رئیس سازمان اطلاعات عربستان منصوب شد.
بندر بن سلطان، 22 سال سفیر عربستان در آمریکا بود. اما از ماه ژانویه گذشته تاکنون، هیچ خبری از وی در رسانه های عربستانی منتشر نشده است.
یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفت: بندر، اخیرا در بیمارستانی در امریکا، بستری شده است و در حال حاضر در مغرب به سر می برد.
بندر بن سلطان به حمایت از افراطیون و گروه های تروریستی و مسلح در سوریه متهم است.
 

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 5 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر